Exclusieve hoofd samenwerkingspartners van de VKGE

Daily Fresh Food BV

Aan de basis van Daily Fresh Food staan familiebedrijven. De specifieke karaktereigenschappen zoals passie en vakmanschap zijn door de jaren niet verloren gegaan. Ons onderscheidend vermogen is nog steeds uniek te noemen in de Foodservicemarkt. Eén bedrijf, met al haar disciplines ondergebracht onder één dak. Op basis van het zogenaamde 3 maal 1 principe hebben wij onze organisatie ingericht, te weten:

  1. Het samenbrengen van de traditionele vers disciplines vlees- en vleeswaren, wild- en gevogelte, vis en AGF tot de productie van maaltijden en het leveren van de productgroepen zuivel, diepvries en DKW-producten binnen één bedrijf;
  2. Dit alles is gehuisvest onder één dak, gekoppeld aan één ERP systeem;
  3. De gehele logistieke keten is volledig in eigen beheer;

Onze missie
“Wij zijn ervan overtuigd dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen: beter food,beter life.” Een pure bron van kracht en energie. We willen het genieten van lekker en gezond eten bereikbaar maken voor iedereen.

Onze visie
Wij worden gedreven door onze passie voor eten en drinken; voelen ons nauw verbonden met onze regio en haar mensen. We zijn resultaatgericht en willen het beste halen uit onszelf, onze producten én uit de samenwerking met onze klanten. Wij willen op een duurzame wijze blijven bijdragen aan de vitaliteit van onze klanten en samen succesvol zijn. Samenwerken, partnership met onze klanten, foodprofessionals, wetenschappers en leveranciers vinden we hierbij zeer belangrijk en cruciaal om het gewenste resultaat gezamenlijk te behalen. Met onze experts en vitaliteitsoplossingen willen wij het eetmoment het mooiste moment van de dag maken en mensen laten genieten van lekker en gezond eten en drinken. Maatwerk is hierbij hetgeen wat ons verbindt.

We leveren een uitgebreid assortiment van vers, convenience, groot en kleinschalig DKW en diepvriesproducten aan (top) horeca en Care & Cure. Van eetcafé tot sterrenzaak en van zorgorganisatie tot academisch ziekenhuis.

Maatwerk
Uw wensen en behoeften vertalen wij naar producten, concepten en dienstverlening. Wij leveren maatwerk voor onze klanten! Onze eigen culinair adviseurs, met veel ervaring binnen en buiten Daily Fresh Food zijn de specialisten als het om eten, drinken en gastvrijheid gaat. Vanaf het begin van de samenwerking zijn zij het vaste aanspreekpunt voor u als klant. Van implementatie tot modern relatiebeheer en van training tot workshop. Alles gepersonaliseerd op basis van de behoeftes van de opdrachtgever.

Klik hier voor meer informatie over Daily Fresh Food BV.

JDE Professional

JDE Professional is een partner die ontzorgt, verbindt en die vooral weet hoe kwalitatieve koffie kan bijdragen aan geluk op de werkvloer. Een ervaren, betrouwbare, meedenkende partner die precies weet wat zich binnen de markt en de maatschappij afspeelt. Die de laatste trends en ontwikkelingen op de voet volgt. Een partner die inspireert, meedenkt, meevoelt en vooruit denkt. En met nieuwe (duurzame) producten, initiatieven en concepten blijft komen om mensen met elkaar te verbinden.

Wij leveren zoveel meer dan goede koffie en thee. Wij helpen jou en je gebruikers om samen de mooiste momenten te beleven. Zodat jouw collega’s optimaal in staat zijn bezig te zijn met waar jullie goed in zijn.

Wachten, verbinden, verzachten. Even bijpraten met een collega, op bezoek bij een patiënt of zelf even heerlijk genieten van een welverdiende pauze. Een kop koffie is de geleider van sociaal samenzijn en het bindmiddel van dagelijkse rituelen. Wij brengen bij elkaar. Met de lekkerste koffie en thee, en nog zoveel meer zorgen we voor verbinding. En dan ontstaan er de mooiste momenten, inspiratie en nieuwe energie.

De lekkerste koffie en thee voor gebruikers, inspiratie én betrouwbaarheid: JDE Professional brengt bij elkaar.

Klik hier voor meer informatie over: Jacobs Douwe Egberts Professional

Ecolab

Ecolab is een wereldwijde toonaangevende aanbieder van producten en diensten op het gebied van reiniging, voedselveiligheid en gezondheid. Ecolab kenmerkt zich door een voortdurende toewijding om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen. Ecolab is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partner. Onze innovatieve oplossingen en services worden gewaardeerd in vele markten, van hotels tot voedingsproducenten en van ziekenhuizen tot industriële wasserijen. Door Ecolab als uw partner te kiezen, kiest u voor professionele producten, innovatieve systemen, opleiding voor uw medewerkers en on-site service. Ecolab helpt u in de meest kritische domeinen voor uw succes: klanttevredenheid, operationele efficiëntie, personeelsveiligheid en voedselveiligheid. Wij werken samen met u aan schoon, veilig en efficiënt.

Klik hier voor meer informatie over Ecolab.

Koninklijke FrieslandCampina

Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen verspreid over de hele wereld van melkproducten, kaas, boter en ingrediënten. Wij zijn gefascineerd door de kracht en de mogelijkheden van melk. Wij willen mensen vooruit helpen door meer uit melk te halen. Wij hebben meer dan 130 jaar duurzame zuivel op onze naam staan. Wij zijn een coöperatieve organisatie en werken als team met elkaar samen. Wij kunnen op elkaar vertrouwen. Melk heeft grenzeloze mogelijkheden. Nog steeds is er veel te ontdekken en te ontwikkelen. Wij willen meer uit melk halen en uitgroeien tot de meest professionele, succesvolle en aantrekkelijke zuivelonderneming ter wereld. Wereldwijd gebruiken steeds meer mensen zuivelproducten. Elke dag opnieuw verrijken wij het leven van miljoenen mensen door melk te transformeren naar voeding, dranken en ingrediënten van hoge kwaliteit. Naar voedingsmiddelen op natuurlijke basis die heerlijke smaak en vitaliteit bieden.

Klik hier voor meer informatie over FrieslandCampina.

Unilever Food Solutions

De divisie van Unilever Nederland BV, die gespecialiseerd is in producten, concepten en services voor de foodservicemarkt. Unilever Food Solutions brengt onder meer onder de bekende merknamen Knorr, Knorr Garde D’or, Phase, Unox, Calvé, Becel, Lipton en Conimex een range toonaangevende producten. Het assortiment biedt diverse gradaties van convenience producten, uiteenlopend van basisproducten tot producten die kant-en-klaar zijn. Kortom, producten die voor elke keukensituatie een passend antwoord bieden. Daarnaast worden diverse concepten op de markt gebracht. Een voorbeeld van een dergelijk concept is het nieuwe full service soepconcept Unox Soup Factory mobiel. Dit betreft een concept met hoog kwalitatieve soepen met een constante kwaliteit en flexibele en gemakkelijke bereiding. De mobiele Unox Soup Factory biedt de mogelijkheid om soep op een andere manier en op een ander moment aan de gast te serveren, bijvoorbeeld bij de broodmaaltijd in plaats van bij de warme maaltijd of als tussentijdse verstrekking.

Klik hier voor meer informatie over Unilever Foodsolutions.