Nieuws

Wij zijn een actieve vereniging die midden in de maatschappij staat. Op deze nieuws pagina lees je wat ons bezighoudt in de branche waarin wij werken, hoe events zijn verlopen, delen wij leuke nieuwtjes over de vereniging, introduceren wij nieuwe leden en partners of schrijven we over interessante maatschappelijke ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Foodservice Strategics 2023

Onze samenleving verandert in sneltreinvaart. Dat heeft grote…
29 november 2022/door Angelien

Academiedag ‘Food Forward’ 24 november 2022

We zijn volop bezig met de programmering voor 24 november a.s.
Het…
7 oktober 2022/door Angelien

Hoofd Productiekeuken Menu Surplus

Wat ga je doen als Hoofd productiekeuken bij Menu Surplus?
Je…
27 september 2022/door Angelien

Food Inspiration Days 17 oktober 2022

De komende weken nemen we het programma met jullie door. Zo worden…
9 september 2022/door Angelien

De Kunst van Eten en Drinken

Een prachtige terugblik op onze academiedag in april. Wat een…
19 juli 2022/door Angelien

Welkom Inteon als subpartner

Tijdens onze studiereis hebben wij een nieuwe subpartner mogen…
14 juli 2022/door Angelien

Herinnert u zich deze nog?

Academiedag januari 2022 'Duurzaam omgaan met eten en drinken'

It's…
13 juli 2022/door Angelien

Nieuw lid Raad van Toezicht

De VKGE verwelkomt een nieuw lid die zitting gaat nemen in de…
3 juni 2022/door Angelien

Heidag 2022 ‘De VKGE zijn we samen’

Afgelopen maandag stond voor het bestuur in het teken van onze…
31 maart 2022/door Angelien

Opleiding Foodservice Strategics

FOODSERVICE STRATEGICS
Onze samenleving verandert in sneltreinvaart.…
16 maart 2022/door Angelien

Marcel Romijnders ‘Samen komen we verder (en dat is veel leuker)’

"Bij de werkgever realiseer je dagelijks samen met je collega's…
9 februari 2022/door Angelien

Making companies Futureproof

Duurzaam omgaan met eten en drinken. Dat is waar we het op 20…
14 januari 2022/door Angelien