Opleiding Foodservice Strategics
FOODSERVICE STRATEGICS
Onze samenleving verandert in sneltreinvaart. Dat heeft grote gevolgen voor de foodsector. Uitdagingen rondom duurzaamheid, een grote behoefte aan gemak en een consument die graag en veel buiten de deur eet zijn slechts enkele van de bepalende krachten tot 2030. In het steeds veranderende krachtenveld is het van cruciaal belang om de impact van veranderingen snel te overzien;
zowel voor het eigen bedrijf als voor de sector in zijn geheel. Pragmatische HBO+ kennis, gegrond in duidelijke modellen en cijfers, is nodig om een gezonde koers in de 21e eeuw te bepalen.
Daarom introduceren we een nieuwe HBO+ opleiding over de foodservicesector: Foodservice Strategics.
In deze opleiding nemen we foodprofessionals mee in vijf Circle of Profit-meetings en dagen we hen uit om gedegen na te denken over de toekomst van de sector en de impact daarvan op het bedrijf waar ze werken. We combineren (inter)nationale bronnen en inspirerende praktijkvoorbeelden met onderzoek en cijfers van het FoodService Instituut Nederland (FSIN). Gerenommeerde
markt- en opinieleiders, vakspecialisten, wetenschappers en topondernemers duiden het materiaal tijdens de opleiding. De focus tijdens de lesdagen ligt op het simplificeren en vertalen van wetenschappelijke kennis naar pragmatische HBO+ kennis.
De begeleiders van deze complete opleiding zijn Paul van Oers en Inga Blokker.