Vacature Begeleider-Kok

Werken in de zorg is ontzettend leuk, maar ook hard werken. Dat beseffen we. We vragen veel van jou als medewerker, maar je krijgt er ook veel voor terug. Tevreden cliënten, dat is waar het bij ons om draait! Daarnaast vindt DeSeizoenen het ook belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Want ontwikkeling vinden we vanuit onze antroposofische visie voor iedereen belangrijk.

Wil jij koken en begeleiden van cliënten combineren?

Je gaat aan de slag als Begeleider/Kok bij de instellingskeuken van Bronlaak. Dit betekent dat je naast een groot zorghart, talent hebt voor het smakelijk en hygiënisch bereiden van voeding. Samen met cliënten en medewerkers verzorg je dagelijks tweegangen maaltijden voor meer dan 185 bewoners en zorg je dat je de strakke deadline voor de warme middagmaaltijd haalt.

Je kookt biologisch en werkt uitsluitend met eigen versproducten, aangepast aan het seizoen. Zoveel mogelijk producten worden aangeleverd door de eigen tuinderij, kaasmakerij en boerderij. Alles moet voldoen aan strenge hygiëneregels. Dit maakt het eten niet alleen gezond maar ook gevarieerd en extra smakelijk!

Naast het (begeleiden bij het) bereiden van maaltijden en het schoonhouden van de keuken, stel je het weekmenu samen en houd je rekening met dieetwensen van cliënten. Om je rol als kok optimaal uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je beschikt over stressbestendigheid, geduld/tact, overtuigingskracht, een gastvrije uitstraling en rekening houdt met het niveau van medewerkers/cliënten.

Wat bieden wij?

  • ‘gevarieerd werk’ met een grote onderlinge betrokkenheid;
  • een baan met veel verantwoordelijkheid en ambachtelijke producten;
  • goede verdiensten (schaal 35 of 40 CAO GHZ), een vaste eindejaarsuitkering en prettige overige arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij van jou?

  • een afgeronde opleiding zelfstandig werkend kok niveau 3 en dieetkok niveau 4, bij voorkeur aangevuld met een zorggerichte opleiding niveau 3;
  • enige horeca ervaring en affiniteit met de cliëntendoelgroep;
  • een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie.

Meer info

Wil jij DeSeizoenen|Bronlaak in vogelvlucht beleven voordat je reageert, check dan www.youtube.com/watch?v=e5PELfcuGcc. Voor meer info kun je contact opnemen met Lotte Wolff (Clustermanager), via tel. 06 - 15 89 49 53.

Interesse? Reageer dan!

Enthousiast geworden? Richt dan uiterlijk 15 maart a.s. je motivatie en CV aan werkenbij@deseizoenen.org.

 

Terug naar nieuwsoverzicht