Save the date - 3e seminar Goede Voeding in de Zorg

Geachte heer/mevrouw,

We brengen u graag alvast op de hoogte van het 3e landelijke Seminar Goede voeding in de zorg op donderdagmiddag 20 februari 2020

Save the date – 3e seminar Goede Voeding in de Zorg 
Donderdagmiddag 20 februari 2020
13.30-18.30
Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede

 

Naar een gezond voedingsaanbod in ziekenhuizen

Tijdens het seminar staat de transitie naar een gezond voedingsaanbod voor patiënt, bezoeker en personeel binnen zorginstellingen centraal. Een ziekenhuis heeft een voorbeeldfunctie in het aanbieden van gezonde voeding voor mensen die er verblijven of werken. Dit draagt bij aan herstel van patiënten, aan een gezonde werkomgeving voor het personeel en aan een gezondere keuze voor bezoekers.

Kennis delen en inspireren vormen de basis voor het seminar. Ook is er ruimte om andere organisaties te ontmoeten en het programma daagt uit om met concrete acties aan de slag te gaan. Voor de ene organisatie zal het een eerste oriëntatie zijn, voor de ander een volgende stap op weg naar een gezond voedingsaanbod.

Het seminar is een vervolg op de succesvolle seminars in 2017 en 2018. Het is onderdeel van het project Goede Zorg Proef Je, waarin de komende jaren vervolg en support wordt gegeven om het aanbod van voeding in de zorg te verbeteren.

Zet donderdagmiddag 20 februari 2020 in uw agenda! 
In januari ontvangt u de uitnodiging met een aanmeldingslink en het complete programma.

Voor wie?
Het seminar is bedoeld voor managers facilitaire diensten in ziekenhuizen, medische specialisten, diëtisten en beleidsmakers. Twee personen per instelling kunnen zich aanmelden.

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gisette van Dam-Peters van Ton (petersvantong@zgv.nl)


Hartelijke groet en graag tot ziens,

Alliantie Voeding in de Zorg

Het seminar wordt georganiseerd door Alliantie Voeding in de Zorg, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en Ziekenhuis Gelderse Vallei.

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht