Onderzoek Voedselinnovatie Universiteit Maastricht

Mijn naam is Harriëtte Vermeulen, studente aan Universiteit Maastricht en samen met Scelta Mushrooms doen we onderzoek naar zout verlaging. In het bijzonder naar de voedselinnovatie STA, een champignonpoeder als zout vervangend product.
Wij willen graag uw mening hierover weten. Het onderzoek kost maar 10 minuten van uw tijd!

Voor het invullen van de (korte) enquête zoeken we personen die werkzaam zijn in het netwerk van de voedingsmiddelenindustrie zoals productontwikkelaar, voedingsdeskundige of productverkoop e.d. tot en met personen in de gezondheidssector die (in)direct werkzaam zijn met patiënten zoals arts cardiologie/nefrologie, hartfalen verpleegkundige, diëtiste, facilitair leidinggevende, keuken/catering chef van het ziekenhuis e.d.

Dus bent u deze persoon, of heeft u collega’s die werkzaam zijn in het netwerk dat betrekking heeft op voeding, gezondheid en productinnovatie dan ben ik op zoek naar uw visie!

Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Voor deelname en meer informatie over de specifieke voedselinnovatie verwijs ik u en uw contactpersonen graag naar de onderstaande link:

https://maastrichtuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bC5Jxvt0TsVLkgZ

Nadien zullen de onderzoeksresultaten met de VKGE leden worden gedeeld! Dit zal via het bedrijfsbureau verlopen en zij zullen het verspreiden onder de leden. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht