Samenwerkingspartners VKGE

Tijdens het VKGE congres op maandag 15 oktober jl. zijn de Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE) en de Zuivelhoeve en Devapo een nieuwe samenwerking aan gegaan.

Sub-Samenwerkingspartner                                                      

Zuivelhoeve en Devapo zijn met ingang van 1 oktober jl. ingestapt als Sub-samenwerkingspartner van de VKGE. De beide bedrijven hebben deze keuze met name gemaakt omdat de belangen van beide groepen veel raakvlak hebben. “Deze manier van samenwerken kan elkaar enkel sterker maken,” aldus Eline Vermeulen, voorzitter van de VKGE. “We kunnen gezamenlijk participeren in onderwerpen die nu en in de toekomst spelen in de zorgmarkt”.

Collegialiteit

Het uitgangspunt is een collegiale samenwerking. Wat de VKGE hoog in het vaandel stelt, is voor Zuivelhoeve en Devapo tevens van groot belang. Zij streven ernaar om hun klanten intensief te ondersteunen; een ware partner te zijn in de zorgmarkt. Dit doen beide ondernemingen onder andere door zich actief te verdiepen in de markt en blijvend innovatief te handelen, kortom een win-winsituatie.

VKGE voorzitter Eline Vermeulen is zeer verheugd en acht de samenwerking met beide organisaties van groot belang. “Samen maken we de zorg beter”, voor die uitdaging staan we als toonaangevende vakvereniging en als leverancier. 

Zuivelhoeve

Het verhaal van Zuivelhoeve begint in 1981 in een oude klompenschuur. Diane Roerink begint in het Twentse dorpje Twekkelo een een klein winkeltje, waar ze de ambachtelijke producten verkoopt die haar man Gerjhan zelf met liefde maakt op de boerderij. Al generaties lang werken ze hier met trots aan hun oneindig lekkere zuivelproducten. Wij zijn trots dat Jurriaan Polak, als VKGE lid vanuit Zuivelhoeve zijn kennis en kunde met ons komt delen. Jurriaan, van harte welkom!

    

Devapo

Met meer dan 20 jaar ervaring is Devapo een autoriteit op het gebied van food proccessing. Door het ontwikkelen van nieuwe technieken, het bedrijf biedt passende oplossingen voor de Care, Industry en Gastronomy. Wij zijn blij dat ons nieuwe lid Rob van den Broek (rechts op de foto) zijn netwerk binnen de VKGE verder kan uitbreiden en zijn kennis verder met ons wil delen. Rob, van harte welkom!

 

Terug naar nieuwsoverzicht