Vacature Kok Culinair consulent bij Puur Culinair

Kok/ Culinair consulent/ 28-32 uur | Tilburg | Puur Culinair | Amarant

Wat je doet

Je werkt als kok in het productieteam, bestaande uit een aantal koks en keukenassistenten. Je: 
• controleert ingekomen goederen op kwaliteit en kwantiteit en het op peil houden van dag voorraad;
• voert nauwkeurig en efficiënt de productie uit van (dieet)maaltijden volgens sous-vide bereiding, volgens vastgelegde recepturen en procedures;
• doet (verbeter)voorstellen in productontwikkeling waarvoor basiskennis voedingsmiddelentechnologie vereist is; 
• doet (verbeter)voorstellen in menuplanning met focus op seizoenen en eigen streek;
• voert cateringopdrachten uit, zowel op werkdagen als (sporadisch) in de weekenden;
• plant -en voert implementaties uit van ons voedingsconcept bij klanten;
• adviseert Amarant op gebied van gezonde voeding en voedselveiligheid, op locaties verspreid over Brabant; 
• maakt productieruimten schoon conform HACCP-plan.

Waar?

Puur Culinair, gevestigd in Tilburg, is het kenniscentrum voor voeding en de keuken van Amarant, gespecialiseerd in sous-vide kooktechniek. Dagelijks verzorgt Puur Culinair zo’n 2.000 maaltijden voor zowel interne klanten als externe klanten, samengesteld met pure ingrediënten, waar mogelijk van het seizoen en eigen bodem. Daarnaast biedt Puur Culinair haar klanten catering, kookworkshops, kooklessen op maat en HACCP advies en audits. Het team bestaat in totaal uit 20 medewerkers en een aantal vrijwilligers

Meer informatie over Puur Culinair kun je vinden via deze link.

Wie je bent

Je overtreft verwachtingen van de klant door, middels systematische productie en productontwikkeling met je collega’s, de sous-vide producten continu te optimaliseren. Je bent proactief, creatief, representatief en continu kritisch op kwaliteit.
Verder fungeer je als sparringpartner van de Teamleider productie en voer je bij calamiteiten werkzaamheden uit op de andere afdelingen in de productie.
Tot slot:
• beschik je over een diploma op MBO niveau 3 (Zelfstandig werkend kok) en basiskennis voedingsmiddelentechnologie is een grote pré
• beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring als kok in de voedingsmiddelenbranche
• ben je goed bekend met de HACCP regels, handelt hiernaar en kan ze overbrengen aan anderen.

Wanneer je niet voldoet aan bovenstaande criteria zal je sollicitatie door ons niet in behandeling worden genomen.

Wat je krijgt

Een dienstverband voor 28 - 32 uur per week voor, in eerste instantie, de duur van 1 jaar i.v.m. vervanging van zieke collega, met een proeftijd van een maand. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao gehandicaptenzorg en vanuit Amarant ontvang je natuurlijk ook diverse leuke extra’s! Wat betekent dit concreet? 
• Een salaris van €1800 – €2675 bruto per maand op fulltime basis (FWG 35) 
• Vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (7,05%) en ORT 
• Een ruim aanbod aan cursussen en activiteiten, gericht op jouw ontwikkeling 
• Een vergoeding voor o.a. woon-werkverkeer, dienstreizen, parkeerkosten, VOG en nog veel meer 
• Fijne korting op jouw zorgverzekering, fitnessabonnement en uitjes via CultuurWerkt! 

Meer weten?

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem contact op met Daniel van den Bergh, Teamleider Productie, te bereiken op telefoonnummer 013 – 464 54 46.

De 1ste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 29 juli tussen 11.00 en 15.00 uur of dinsdag 30 juli tussen 9.00 en 12.00 uur. Daarnaast maakt het draaien van een proefdienst onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren kan vóór 18-07-2019 door te klikken op de deze link. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Amarant Groep Werkt, tel. 088-6111000 (referentienummer is V19.0487)

 

Terug naar nieuwsoverzicht