Vacature Jeroen Bosch Ziekenhuis

De afdeling voedingsproductie maakt deel uit van de Unit Voeding en Catering. Samen met de afdeling Voedingslogistiek draagt men dagelijks zorg voor de maaltijdvoorziening van ca. 600 patiënten en ca 1000 medewerkers in het JBZ. Tevens geeft men samen met de Cateringafdeling uitvoering aan recepties, symposia en andere evenementen. Er werken 10 koks op de afdeling voedingsproductie, zij onderscheiden zich door zich te positioneren als een kwalitatief zeer goede “ontkoppelde koel- vers” keuken en als een servicegericht bedrijfsonderdeel. Kernbegrippen hierbij zijn: voedselveiligheid, inspelen op trends, gezonde en verantwoorde keuzes en vers. Een van de pijlers is de bereidingskeuken waar gerechten een eigen identiteit krijgen. Dit wordt bereikt door het hanteren van originele receptuur en de toepassing van klassieke als wel moderne bereidingswijzen.

De Functie
De werkzaamheden zijn divers en afwisselend. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de bereiding van volwaardige voeding ten behoeve van patiënten, personeel en diverse cateringactiviteiten. Daarbij horen ook portioneer werkzaamheden en het bereiden van koude buffetten en diners voor gelegenheden. Je werkt aan de hand van recepturen en werkinstructies afwisselend in verschillende onderdelen van de keuken. Ook draag je zorg voor het schoonhouden van eigen werkgerei, apparatuur en de werkplek. Je werkt in een team van ca 12 personen en verzorgt samen met je collega’s de maaltijden voor patiënten en personeel van het Jeroen Bosch ziekenhuis. De werktijden zijn van 07:30 uur tot 16:00 uur en volgens een vast rooster werk je gemiddeld eens in de 8 weken een weekend.

Op dit moment is het JBZ bezig met de voorbereidingen voor een nieuw voedingsconcept. Dit wordt een roomservice-concept, waarbij de patiënt in de regie is. Hierdoor veranderd de keukenvoorziening in een horeca-achtige omgeving. Op korte termijn zal het systeem van ontkoppeld koken veranderen naar “optimaal vers” bereiden. Ook veranderd de keuken organisatie, de werktijden, dienstroosters en de weekendfrequentie.

Het profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, teamgerichte collega, Je kunt systematisch en netjes werken, je bent bestand tegen zware fysieke belasting en je hebt gevoel voor het werken met moderne apparatuur. Ervaring in gerenommeerde horeca, grootkeuken en bedrijfsrestauratieve catering is een vereiste. Verder dien je voor deze functie te beschikken over het diploma zelfstandig werkend Instellingskok (3). Uiteraard werk je in deze functie volgens de hygiënerichtlijnen. Je beschikt over de kennis van de Hygiënecode HACCP of bent bereid dit certificaat te behalen.

Wij bieden
Inschaling vindt plaats in functiegroep 30 (maximaal € 2.534,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Toon Alders, telefoonnummer 073-553 2009, bereikbaar van ma. t/m do. 8:30-16:30 uur. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Reageren kan tot en met 19 april 2019!

 

Terug naar nieuwsoverzicht