Vacature VKGE Bedrijfsbureau

Afgelopen week heeft Geru Timmers bij het Bestuur formeel melding gemaakt dat hij per 1 januari 2019 zijn uitgebreide werkzaamheden van Bedrijfsbureau VKGE wil beëindigen. Een keuze die we als Bestuur oprecht betreuren maar bovenal respecteren. We komen daar later uitgebreid bij u op terug.


Nadat de eerste rook van deze inslag was opgetrokken hebben we geconcludeerd dat we per direct op zoek gaan naar een nieuwe invulling van het Bedrijfsbureau. Daarvoor hebben we een functieprofiel opgesteld dat je hier kunt inzien.


Wij roepen kandidaten binnen alsook buiten de VKGE op zich te kenbaar te maken middels een enthousiasmerende offerte inclusief financiële onderbouwing aan het Bestuur. De offerte uiterlijk 22 juni 2018 sturen naar info@vkge.nl.


De eerste gesprekken willen we graag in de week van 2 - 5 juli houden. Wij streven er naar om de selectieprocedure na de zomerperiode te hebben afgerond.
We beogen dat de nieuwe functionaris van het bedrijfsbureau gedurende een periode van 3 - 4 maanden met Geru kan samenwerken voor een goede overdracht.

Wens je een toelichting op het functieprofiel of zijn er vragen over de procedure; laat het mij weten.

Namens het Bestuur VKGE


Edward Mutsaers
Secretaris

 

Terug naar nieuwsoverzicht