Dr. Weigert nieuwe partner VKGE!

Samenwerken

VKGE & Dr. Weigert       

De Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE) en Dr. Weigert Nederland zijn een nieuwe samenwerking aan gegaan. Dr. Weigert is een zelfstandig fabrikant van reinigings- en desinfectiemiddelen. Zij hebben zich gespecialiseerd binnen de medische en VVE markt in het aanbieden van een totaalontzorging o.a. binnen de keuken, huishoudelijke dienst en de inhouse wasserijen.

Sub-Samenwerkingspartner                                                      

Dr. Weigert is met ingang van 12 april jl. ingestapt als Sub-samenwerkingspartner van de VKGE. Dr.Weigert heeft deze keuze met name gemaakt omdat de belangen van beide groepen veel raakvlak hebben. “Deze manier van samenwerken kan elkaar enkel sterker maken,” aldus Henk Bijen, directeur van Dr. Weigert Nederland. “We kunnen samen participeren in onderwerpen die nu en in de toekomst spelen in de zorgmarkt”.

Collegialiteit

Het uitgangspunt is een collegiale samenwerking. “Wat de VKGE hoog in het vaandel stelt, is voor ons eveneens van groot belang. Wij streven ernaar om onze klanten intensief te ondersteunen; een ware partner te zijn in de zorgmarkt. Dit doen wij onder andere door ons actief te verdiepen in de markt en blijvend innovatief te handelen. Zo levert de VKGE ons een grote bijdrage en visa versa leveren wij de vereniging ook een bijdrage, het is kortom een win-winsituatie.” VKGE voorzitter Eline Vermeulen is zeer verheugd en acht de samenwerking met Dr. Weigert van groot belang. “Samen maken we de zorg beter”, voor die uitdaging staan we als toonaangevende vakvereniging en als leverancier. 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht