3H Hospitality Leergang 2018

De laatste jaren hebben bedrijven veel aandacht geschonken aan het lenig en efficiënt maken van hun bedrijfsprocessen. Wij als Hospitality Consultants van de Hotel Management School Maastricht merken dat diezelfde organisaties nu bij ons aankloppen om hun organisaties naast slim ook weer mensgericht te maken. Want medewerkers floreren alleen in een bedrijf met beleving en bezieling. Klanten, patiënten en bewoners voelen dat onmiddellijk.


Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf, ziekenhuis, verpleeghuis, supermarkt, bank, rechtbank of winkel een plek is waar je blij van wordt als klant en als medewerker? Dat willen we jou graag leren in onze Leergang Hospitality Consultant.


Wij geloven dat een organisatie 9+ klantbeleving kan realiseren via Hospitality, Human touch en (managing) Happiness. Dit noemen wij het 3H-model. Gedurende deze leergang maak je kennis met dit model en ontwikkel je je door middel van een speels en persoonlijk ontwikkelingstraject tot ‘gastvrijheidsontwikkelaar’. Het traject heeft als doel dat iedere deelnemer zelfstandig een gastvrijheidsontwikkelingstraject binnen zijn of haar organisatie kan begeleiden als Hospitality Consultant, zodat in de organisaties een next level in mensgerichte gastvrijheid wordt bereikt en er 9+ ervaringen bij klanten en medewerkers worden gerealiseerd. Jouw persoonlijke groei als Hospitality Consultant heeft een belangrijke rol tijdens deze leergang. Jij bent zelf immers de grootste succesfactor.

Tijdens de leergang word je gekoppeld aan één van onze jonge toptalenten. Deze Young Professional zal samen met jou gaan nadenken over het gastvrijheids-ontwikkelingsproject voor jouw organisatie, jouw afdeling of jouw team. Inspiratie gegarandeerd!

We kiezen de concrete (werk)ervaringen als leer- en ontwikkelstof voor de deelnemer en zetten onze coachingskwaliteiten en door ons zelf ontwikkelde werkmethoden in (o.a. gameboards) om het maximale leer- en ontwikkelingsrendement uit die concrete (werk)ervaringen te halen.
Na drie succesvolle edities hebben ondertussen 23 organisaties met mooie resultaten aan de Leergang Hospitality Consultant deelgenomen. Waaronder verschillende collega VKGE-leden. In maart 2018 start de vierde editie van deze 6-daagse Leergang in het Teaching Hotel Chateau Bethlehem in Maastricht.

Data van de Leergang:

Dag 1 & 2 | 19 & 20 maart 2018
Dag 3 | 19 april 2018
Dag 4 | 14 mei 2018
Dag 5 | 11 juni 2018
Dag 6 | 2 juli 2018

Wilt u zichzelf en uw organisatie verder ontwikkelen op het gebied van gastvrijheid? Neem dan vrijblijvend contact op met Bart van Linder (bart.vanlinder@zuyd.nl |0622781101) Patrick Persijn patrick.persijn@zuyd.nl | 0642972741) of Rianne van den Heuvel (r.vd.heuvel@live.nl | 0620324288)

Met gastvrije groet,

Bart, Patrick & Rianne

 

Terug naar nieuwsoverzicht