Persbericht

Nieuwegein, 24 november 2017


Familiebedrijf Jos ten Berg B.V. te Nieuwegein neemt firma cnfkoetsier B.V. te Den Bosch over

Familiebedrijf Jos ten Berg B.V. rondt momenteel de overname activiteiten van firma cnfkoetsier B.V. af. De overname past uitstekend in de groeistrategie van Jos ten Berg B.V. om verder te groeien als toonaangevende non-food leverancier voor de zorg- en hospitality sector.

Jos ten Berg B.V. heeft alle activiteiten van cnfkoetsier B.V. per 21 november jl. overgenomen. Hiermee heeft de overname definitief zijn beslag gekregen. Door de overname zal de dienstverlening aan de klanten van cnfkoetsier B.V. gecontinueerd blijven.

Beide bedrijven zijn actief als non-food leveranciers in tafel- & keukenartikelen voor restaurant concepten en formules in de catering, hospitality, overheid, horeca, zorg (ziekenhuizen en instellingen), verzorgingstehuizen en bedrijfsrestauratieve sector.

Erik Beek, directeur Jos ten Berg B.V. “Met de overname van cnfkoetsier B.V. realiseert Jos ten Berg B.V een verdere groei van onze onderneming en verbreden wij onze kennis en expertise nog meer. De overname van cnfkoetsier B.V. past in de groeistrategie van Jos ten Berg B.V. om een toonaangevende speler in de zorg- en hospitaliy sector te zijn en te blijven.”

Met de overname van cnfkoetsier B.V. heeft Jos ten Berg B.V. haar netwerk en dienstverlening verder verstevigd als een slagvaardige, innovatieve en betrouwbare non-food partner. Erik Beek:“Wij zien de toekomst en de continuering van onze dienstverlening aan de klanten cnfkoetsier met vertrouwen tegemoet.”Over Jos ten Berg B.V.
Sinds 1836 is het familiebedrijf Jos ten Berg B.V. behalve non-food leverancier van grootkeukens en bedrijfsrestaurants, dé non-food specialist met het meest complete programma aan professionele tafel- en keukenartikelen. Jos ten Berg B.V. is als non-food leverancier met name actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

 

Terug naar nieuwsoverzicht