'Protein and the Elderly' symposium

Op 9 november 2017 zal in Venlo het 'Protein and the Elderly' symposium plaatsvinden. Gedurende deze dag zullen verschillende sprekers van de Universiteit van Maastricht en de Universiteit van Wageningen nieuwe inzichten delen op het gebied van de eiwit- en voedingsbehoefte van ouderen. Aansluitend zal er een borrel en een infomarkt plaatsvinden, waar deelnemers van het evenement elkaar en de aanwezige bedrijven kunnen ontmoeten. Op http://www.aanmelder.nl/proteinandtheelderly is meer info te vinden over het programma, de sprekers en de locatie. 

Leden van de VKGE ontvangen een korting van 20% ten opzichte van de normale ticketprijs. In plaats van €100,- betalen VKGE leden slechts €80,-, inclusief lunch en drankjes gedurende de dag. Tickets met deze gereduceerde prijs zijn te koop via deze link: https://onlinebetaalplatform.nl/nl/protein-and-the-elderly/kopen/pbn_660d10fbd051​ 

Let op: op de website van het evenement is ook een betaallink voor de tickets te vinden. Deze betaallink geeft echter de reguliere prijs van €100,- euro weer, leden van de VKGE kunnen zich aanmelden via de betaallink in deze mail. 

Eventuele vragen kunnen gericht worden aan Elke Donkers (chairman_isa-umami@maastrichtuniversity.nl) of Lorraine Arts (external_isa-umami@maastrichtuniversity.nl). 

 

Terug naar nieuwsoverzicht